Over Audio Centrum Veenendaal

acv-pand

Over ACV

Audio Centrum Veenendaal is ontstaan uit een samenwerking tussen de mensen van TCC Studio’s en Knooppunt Audio. Vanuit de studiowereld is de opvatting dat u als eindgebruiker thuis moet kunnen ervaren wat de artiesten en producer in de studio voor ogen, of is dat voor oren, hebben als ze muziek creëren. Vanuit de hifi wereld is er vaak meer oog voor detail en verbetering op het vlak van weergave. In de praktijk blijkt dat wanneer u audio apparatuur beoordeeld met beide visies in het achterhoofd de beste merken vanzelf boven komen drijven.

Komt u zelf in een van onze luisterruimtes, aan de Wiltonstraat 36 in Veenendaal, ervaren hoe de muziek werkelijk hoort te klinken!

Klanten uit heel Nederland weten ons te vinden. Wij komen ook bij de klant thuis om advies te geven of om problemen op te lossen.

In onze showroom verkopen we o.a. de volgende merken:
– Amphion
– Atlas Cable
– Atoll
– Audiovector
– Densen
– Dynaudio
– Exposure
– Grado
– Innuos
– Q Acoustics
– Rega
– Rensma Custom Made meubelen
– Revox
– Sangean
– Tellurium Q
– Totem
– Yamaha

Contact

Telefoon:+ 31612514222, bij geen gehoor gaarne een WhatsApp/email sturen.

info@audiocentrumveenendaal.nl

Wiltonstraat 36
3905 KW Veenendaal
Dinsdag, woensdag en ’s avonds op afspraak.

Graag even bellen wanneer u wilt langskomen. Wegens drukte zijn we niet altijd aanwezig.
5 t/m 7 juli zijn we gesloten!
Donderdag en Vrijdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 tot 17:00 uur

Ons team

  Jan Pronk

  Jan Pronk is mede eigenaar van de TCC Studio's in Veenendaal. Net als Dennis van der Molen brengt hij expertise op het gebied van studiogeluid mee naar Audio Centrum Veenendaal. Jan werkt bijna 25 jaar als opnametechnicus in de beste studio's van Nederland. Sinds 2 jaar is zijn eigen vaste plek TCC Studio's.

  Bernard Knoop

  Bernard Knoop brengt de expertise uit de hifi en audiofiele hoek binnen bij Audio Centrum Veenendaal. Met zijn eigen bedrijf Knooppunt Audio is hij al jaren een bekende in deze kringen. Bernard zult u het meeste in de winkel treffen.

  Dennis van der Molen

  Dennis van der Molen is mede eigenaar van de TCC Studio's in Veenendaal. Net als Jan Pronk brengt hij expertise op het gebied van studio geluid mee naar Audio Centrum Veenendaal. Daarnaast heeft Dennis als muzikant in vele bands gespeeld.
Bijwerken van …
 • Geen producten in je winkelmand.