Audio Centrum Veenendaal: Kom vrijblijvend luisteren

Advertorial

VEENENDAAL Een compleet geluidsysteem in alle kamers. Ingebouwd in een wandmeubel, met plafondspeakers of een draadloos systeem dat je favoriete muziek kan streamen. Audio Centrum Veenendaal verzorgt maatwerk voor uw wensen en luisteren kan in haar showroom.

Audio Centrum Veenendaal heeft een uitgebreide webshop waar u de hele dag alles kan bekijken van platenspelers, cd-spelers, versterkers tot prachtige handgemaakte luidsprekers. ,,Maar muziek moet je kunnen horen op het systeem dat je graag wilt aanschaffen en niet op de bank via de speakers van je tablet of laptop!
Daarom ontvang ik graag klanten aan de Wiltonstraat 36 waar een ruime showroom is ingericht met voornamelijk Europese merken in geluidsapparatuur”, vertelt Bernard Knoop. ,,De kracht van Audio Centrum Veenendaal is dat we bij de mensen thuis langsgaan. Is er een probleem, dan komen we bij u! En wilt u een passende oplossing voor een bepaalde ruimte, dan komen we deze bekijken.
Naast de HiFi-apparatuur hebben we tevens maatwerk in meubels van Rensma.
Voor een kast om uw vinylcollectie mooi op te bergen tot een complete kastenwand met alle apparatuur en luidsprekers ingebouwd en een tv-lift.”

SHOWDAG Audio Centrum Veenendaal is iedere week op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van tien tot vijf uur. ,,Of maak een afspraak, om rustig alle wensen door te spreken. Om meer mensen bekend te maken met onze betaalbare kwaliteitsapparatuur organiseren we 15 december een Showdag. Kom bijvoorbeeld onze Rega platenspelers bekijken en hoor hoe dit klinkt uit de Amphion speakers. HiFi-apparatuur waar het kwaliteits handwerk zorgt voor vijftien tot twintig jaar luisterplezier. Ook tonen we graag onze Innuos streamers, waar je zelfs je cd-collectie op de harde schijf kunt zetten en we hebben verschillende geluidsoplossingen van onder andere Atoll en Yamaha.” Verder heeft Audio Centrum Veenendaal hoogwaardige koptelefoons en voor digitale geluidskwaliteit thuis en onderweg heeft zij DAB+ radio’s van onder andere Sangean. Hierop zijn nog meer radiostations te beluisteren.

Voor meer informatie: www.audiocentrumveenendaal.nl.